OM QNOVA SYSTEMS

DÅTID

QNovas produkter har funnits på marknaden sedan 1996 och bolagiserades den 1 september 2002 – med målsättningen att erbjuda marknadens bästa verktyg för digitala arbetsflöden och stora dokumentflöden i medelstora och stora företag och organisationer.

NUTID

QNova Systems befinner sig i en tillväxtfas. Vi ser en ökad efterfrågan på våra standardlösningar och samtidigt ökar kunders behov av väl fungerande och integrerade system. För att motsvara framtida förväntningar på våra standardlösningar driver vi ett hårt internt arbete för att kunna leverera dessa oavsett kundens tekniska plattform som exempelvis webbläsare och enheter. Vi tror också att de flesta av våra kunder väljer QNova Live som gör det enkelt för kunden att komma igång och behöver inte ansvara för den tekniska lösningen, det gör QNova Systems åt kunden!

FRAMTID

Vi ser att våra lösningar kommer fortsatt att vara ett komplement till affärssystem och plattformar som till exempelvis Office 365, SalesForce med flera.
Fler och fler system kommer att börja använda webbläsaren som verktyg, vi är redan där!
Vi ser det som en självklarhet att kunna integrera oavsett om kunden har en molnlösning såsom Azure, Amazon eller egen intern servermiljö.

VÅR MARKNAD

Vi har kunder som använder våra produkter över hela världen – våra kunder hittar du här. Vi fortsätter vår tillväxt genom att leverera marknadsledande lösningar, både till nya och befintliga kunder.