eSignering

Huvuddelen av alla affärer på nätet sköts med någon form av digital underskrift.

Koppla upp ditt företag mot en smartare eSignering och minska administrationen på företaget. 

BankID_logo_white

eSignatur: FUNKTIONER

Signering - snabbt och säkert

QNOVA eSignering är juridiskt godkänd. Signeringen sker alltid med två-faktorsverifiering enligt eIDAS.

Med eSignering kan du signera var du än befinner dig. I mobilen eller på dator. Du väljer själv hur du vill ha notiser om att ett avtal blivit signerat. Den som signerar väljer själv någon av våra godkända metoder som fungerar på alla telefoner, datorer och operativsystem.

Pris från 199kr/månad

E-post notifikationer

Notifieras när dokumenten signerats

BankID eller SMS-kod

Säker och enkel identifikation

Signeringsordning

Styr över vilken ordning parterna ska signera

.PDF eller .DOC

Mallar som både PDF och Word-dokument

Recensioner

Vad tycker våra kunder om vår avtalslösning?

Vi vet precis hur bra våran tjänst är, men vad tycker våra kunder?

DEMO: ESIGNERING

Så fungerar QNOVA eSignering

VÅRA PRODUKTER

Få ut maximalt med vår avtalshantering

Du använder bäst vår e-signering med QNOVA eAvtal. Då samlar du alla företagets avtal på ett ställe och kan komma åt de när som helst. Du slipper all tråkig administration och kan fokusera på det du tycker är viktigt.

FAQ

Är det något du inte fått svar på?

QNOVA lagrar all data i Sverige och hanteringen av data är anpassad till gällande GDPR-lagstiftning. Vi använder uteslutande svenska leverantörer av servrar, databaser och backup. 

Nej, men för trygg och säker identifiering rekommenderar vi användandet av BankID. Du som användare väljer själv i systemet hur verfieringen ska ske. Det går att signera med antingen BankID eller SMS-kod.

Alla typer av avtal eller andra dokument kan signeras i vårt sytem. 

Electronic Identification and Trust Services Regulation (eIDAS) är en förordning från EU som reglerar elektronisk verifiering och betrodda tjänster för finansiella transaktioner inom EU. QNOVA följer eIDAS och signaturer med QNOVAs eSignering är därför juridiskt godkända i hela EU.

En e-signering eller elektronisk signatur är en jurdiskt bindande digital underskrift. En e-identitet eller e-legitimation är en verifiering av en användares identitet för användandet av internettjänster. BankID är ett exempel på en e-identitet eller e-legitimation. Med BankID kan du verifiera din identitet för att sedan göra en personlig och juridisk bindande e-signering med QNOVAs eSignering.