Avtalshantering

QNOVA eAvtal ger dig mer tid åt det som du tycker är viktigt. Slipp tråkig och tidsödande administration och frigör din viktiga tid genom smart avtalshantering.

AVTALSHANTERING: FUNKTIONER

Spara tid med smartare avtalshantering

Avtalshantering från QNOVA låter dig fokusera på verksamheten.

Med vårt system kan du hantera så mycket mer än bara avtal. Det är perfekt för alla typer av prenumerationer, licenser, försäkringar och så vidare.

Pris från 350kr/månad

Smarta avtal

Skicka sms med kod vid signering av dokument

BankID

Be användaren skriva under med BankID

Påminnelser

Automatisera notiser och påminnelser för signaturer

Extra hög säkerhet

Säker lagring i Sverige, fullt GDPR anpassad

Behörigheter, vem
får se vad?

Styr vem som får se vilka avtal. Du kan styra behörigheter på bolagsnivå, avdelning eller för enskilda personer. Du hanterar behörigheterna själv med vårt smarta administrationsverktyg.

Roller, tillgängliga avtal för alla

Välj vem som får skapa, redigera eller radera avtal. Samtidigt som personer med läs-rättigheter endast kan se valda avtal. Gör avtal tillgängliga för alla.

Skapa värde med
smarta fält

Låt det vara enkelt för användaren med förvalda värden eller uträkningar. Fyll i den avtalsinformation som är viktig. All information blir sökbar och kan kategoriseras efter behov.

Påminnelser, frågan är bara vad och när

Säkra upp alla avtal med automatiska påminnelser. Full kontroll på avtalsperioder eller andra viktiga avtalshändelser.

Statistik likt Excel

Visualisera all avtalsinformation likt Excel. Sätt upp dina egna urval efter företagskategorier.

Överblick, snabb och lätthanterlig

Dashboard som sammanfattar allt det viktiga kring avtalen. Struktur efter avtalstyp, avdelning eller bolag.

eSignering

Skapa avtal utifrån en mall eller PDF. Få aviseringar och kontroll på signeringsflödet. QNOVA eSignering är juridiskt godkänd och sker alltid med två-faktorsverifiering enligt eIDAS.

Bäst på avtalshantering

Toppbetyg hos BusinessWith

BusinessWith är en oberoende jämförelsetjänst för b2b-system. Där kan du enkelt kan jämföra olika alternativ för att hitta rätt system till just er verksamhet. QNOVA eAvtal är bäst rankat av alla avtalshanteringssystem och har fått utmärkelserna ”Toppbetyg Användarvänlighet” och ”Toppbetyg Support & Service”.

Avtalshantering för mycket mer än bara avtal

Med QNOVA avtalshantering kan du hantera så mycket mer än bara avtal. Det är perfekt för alla typer av prenumerationer, licenser, försäkringar och så vidare. Här är några exempel där avtalshantering förenklar vardagen.

Recensioner

Vad tycker våra kunder om vår avtalslösning?

Vi vet precis hur bra våran tjänst är, men vad tycker våra kunder?

FAQ

Är det något du inte fått svar på?

QNOVA eAvtal är en komplett lösning för avtalshantering. Du väljer själv hur du vill arbeta med systemet. Vi har färdiga lösningar för flera olika branscher för dig som vill komma igång snabbt.

Alla typer av avtal kan hanteras via vårt system, allt som krävs är att du laddar upp en PDF-fil. Alternativt kan du skapa avtal i systemet.

I vårt system kan du som användare dela avtal säkert och enkelt. Delningen sker inom systemet och det är därför lätt att säkerställa att avtalen kan ses och hanteras av rätt personer. 

QNOVA lagrar all data i Sverige och hanteringen av data är anpassad till gällande GDPR-lagstiftning. Vi använder uteslutande svenska leverantörer av servrar, databaser och backup. 

God avtalshantering är viktigt för alla företag oavsett storlek och bransch. Vi på Qnova har hjälpt både stora som små företag i en rad olika branscher med avtalshantering. Vi har möjlighet att anpassa vår tjänst efter dina behov. Kontakta oss så utformar vi en plan tillsammans.

Ja, boka en demo med oss och testa avtalshantering gratis i 30 dagar!

Du kan välja att använda systemet på antingen svenska eller engelska.

Ja. Med QNOVA Live API kan externa system få tillgång till både basinformation och avtalsunik metadata.

VÅRA PRODUKTER

Komplettera med e-signering

E-signering, digital signatur, elektronisk underskrift eller bara en enklare vardag? Få ut det mesta av avtalshanteringen tillsammans med QNOVA eSignering.