QNOVA tecknar avtal med Ellos Group

QNOVA tecknar avtal med Ellos Group

QNOVA tecknar avtal med Ellos Group

QNOVA är stolta att ytterligare ett framgångsrikt bolag har valt QNOVAs avtalshantering med tillhörande digital signering. Denna gång Ellos Group. Avtalet har en löptid på 12 månader. Det omfattar molntjänster som stödjer Ellos Groups verksamhet. Syfte är att effektivisera, utveckla, följa upp avtalen och genom detta höja kvalitén.

– Vi är glada över att få förtroendet att stödja Ellos Group och få bidra i deras fortsatta digitalisering framåt, säger Cecilia Hesselgren, Sales Manager, QNOVA

Digital avtalshantering kan variera i komplexitet vad gäller innehåll och omfattning. Det kan handla om kontroll på när avtal behöver förlängas, ge möjlighet att på ett effektivt och säkert sätt få tillgång till avtalen och samtidigt höja kvalitén gentemot intressenter.

– Avtalet är viktigt för QNOVA. Det finns ett uppdämt behov för dessa typer av tjänster. Vi ser fram emot att möta detta behov, inte minst genom nya funktioner och ett nära samarbete med Ellos Group, säger Cecilia Hesselgren, Sales Manager, QNOVA.

Vill du veta mer om QNOVAs avtalshantering? Kontakta oss på 013-465 54 70 eller info @ qnova.se.