QNOVA har den bästa avtalshanteringen enligt BusinessWith

QNOVA har den bästa avtalshanteringen enligt BusinessWith

QNOVA har den bästa avtalshanteringen enligt BusinessWith

QNOVA är det bästa avtalshanteringssystemet enligt businessWith

Businesswith.se är en oberoende förmedlingssida som hjälper företag att spara tid och pengar med hjälp av systemjämförelser och kundbetyg. De jämför en rad olika affärssystem såsom bokföringssystem, kassasystem, ledningssystem, projekt- och ärendehanteringssystem. Enligt BusinessWith har QNOVA marknadens bästa avtalshanteringssystem.

Vad säger BusinessWith om avtalshanteringssystem?

”Att ha ett ordentligt avtalshanteringssystem innebär en mängd fördelar för ditt företag och verksamhet. Det är lätt hänt att glömma bort förnyelse av avtal och ha koll på regelefterlevnad om man inte har ett system för avtalshantering som underlättar och ger dig och dina medarbetare en smart överblick. Avtalssystemet gör att ni slipper leta avtal i pärmar eller kanske i medarbetarnas egna datorer, och gör att ni i stället vet att dokumenten finns samlade på ett och samma ställe – på ett säkert sätt. Digital avtalshantering sparar både tid och ger er den kontroll och överblick ni behöver.”

”Det bästa avtalshanteringssystemet för ert företag är det som motsvarar de förväntningar ni har. Många gånger kan det räcka med ett system som har enkla funktioner som att lagra säkert, påminna via exempelvis mejl när avtalet är på väg att löpa ut, och som hjälper er med vem som ska ha behörighet till avtalen. Vill ni anpassa avtalshanteringssystemet helt efter företaget, integrera med andra system, få ut noggrann statistik och sortera efter avtalstyper bör ni leta efter ett system med fler funktioner.”

Vi på QNOVA är glada att vi kan leva upp till alla de funktioner och fördelar som BusinessWith beskriver ovan med QNOVA eAvtal.

QNOVA eAvtal får bäst betyg.

QNOVAs eAvtal är det högst rankade avtalshanteringssystemet med ett samlat betyg på 4.83 (av möjliga 5).

Exempel på kundomdömen:

”QNOVA är otroligt flexibla och lösningsorienterade som leverantör. Dom är lätta att få tag på. De utvecklar lösningar som passar oss som företag.”

Vill du veta mer om avtalshantering eller om QNOVA eAvtal.
Kontakta QNOVA på info @ qnova.se