Våren har intagit södra Sverige och sommaren närmar sig med stormsteg. Det har blivit lite ljusare om kvällarna och flitens lampa lyser även hos oss.

ljus framtid

QNova 2015.1 är snart igenom utvecklingsfasen

Det är full fart i utvecklingen av våra produkter och snart är vi igenom utvecklingsfasen för version 2015.1 där vi som vanligt i första hand sett till våra kunders önskemål och genomfört en rad förbättringar och nya funktioner. När testfasen i projektet är genomförd så kommer vi paketera och lansera den nya versionen som är planerad till slutet av maj. Har du frågor och funderingar kring den nya versionen av våra produkter eller redan nu vill boka in en tid för kommande uppgradering så går det bra att kontakta oss via vårt kontaktformulär.

Vårt Ärendehanteringssystem har lämnat plattan

Vi har lyft, lämnat plattformen och är på väg till molnet!

Inom en väldigt snar framtid kommer vi kunna erbjuda vårt flexibla ärendehanteringssystem som en tjänst där våra kunder helt kan slippa installation av egen server och fundera över vilka licenser man behöver ha på servern. Plattformen spelar med andra ord ingen roll längre då molnet kommer göra lösningen smidigare och enklare för våra kunder. Med molnetlösningen som vi kommer erbjuda så räcker det att du använder en vanlig webbläsare för att få tillgång till systemen och med hjälp av våra olika Single Sign-on lösningar så hanteras inloggningen automatiskt.

Logga in i QNova applikationerna via Office 365

Kör du Office365 idag så har vi nu utvecklat en koppling (Single Sign-on) där man smidigt kan nå QNovas lösningar via sin Dashboard där endast en inloggning krävs.

Office365 single sign-on
Eftersom vårt ärendehanteringssystem kan hantera olika arbetsflöden så kan man använda lösningen till bland annat Avvikelser, Reklamationer, Förbättringsförslag, Åtgärdsplanering, Skyddsrond, Nyanställningar, Personalundersökningar, Kundorder, Leverantörsbeställning, Tillbud, Mötesprotokoll, Ändringsbegäran och mycket mer.

Det är med andra ord full fart på QNova Systems där vi ser med tillförsikt på framtiden.

Relaterade artiklar

QNova Systems AB