Ett lyckat QNova seminarie

Ett lyckat QNOVA seminarie

Tack till alla som kom på vårt seminarie där vi bland annat presenterade kommande versioner av QNOVA.

QNOVA i mobilen

En viktig del som vi presenterade under seminariet var vår nya mobila lösning för Dokumenthantering.

Vi har sett ett tydligt behov av mobilitet och därför har det varit en självklarhet att ta fram en ”mobil-app” som gör det lättare att navigera och läsa information i QNOVA via telefonen eller surfplattan.

Den nya lösningen har efterfrågats efter presentationen vid seminariet. Fick ni inte möjlighet att prata med oss då eller missade seminariet helt så hör av er till oss via vår kontaktsida så berättar vi mer.

Tydlig trend – Webbläsaren i fokus

Aldrig tidigare har vi gjort sådana framsteg när det gäller utvecklingen av våra produkter. Vi har koncentrerat oss på webben och tagit fram ett helt nytt ramverk som tar höjd för responsiv design. Det innebär att man kan arbeta med våra lösningar i alla webbläsare och enheter. Utvekclingen innebär också att vi har fortsatt på spåret ”low-code” för att underlätta nya uppgraderingar och att kunderna själva kan utöka funktionaliteten i systemen. Detta genom enkel konfiguration istället för programmering.

Vi kan mer

Våra lösningar är grunden och tryggheten i vårt företag men vi kan mycket mer. IT-miljöer ser olika ut hos olika företag och organisationer. Arbetet och erfarenheten gentemot våra befintliga kunder har gjort oss till experter när det gäller att integrera olika system.

Vi löser de flesta kopplingar oavsett om det gäller IBM, Sharepoint eller olika affärssystem. Det kan också handla om förenklad inloggning där det räcker att logga in en gång för att komma åt sina program. Ni är alltid välkomna att prata med oss om just era behov när det gäller anpassade lösningar.

Vi tror på integrationer, att det idag finns så kallade standardsystem är i vår värld sällan eller aldrig en verklighet. Vi på QNOVA är duktiga och kunniga på att omvandla era behov av systemstöd till verklighet.