Tillgänglighet en viktig faktor för moderna system

Tillgänglighet en viktig faktor för moderna system

Tempot är högre idag och utvecklingen sker i raskare takt än vad den gjorde för 20 år sedan. Tillgänglighet är vardagsmat nu när vi kan kan kommunicera med varandra på ett helt annat sätt än tidigare. Smartphones, surfplattor, sociala medier och snabbare uppkoppling är några faktorer som spelar en viktig roll när det gäller tillgänglighet. Tillgänglighet är även något som vi på QNOVA värdesätter högt. När vi pratar om tillgänglighet så menar vi dels att stå våra kunder nära men även att våra produkter ger ett mervärde i form av tillgänglighet när de används.

QNOVA eTjänster till en ny nivå

Vi arbetar just nu hårt för att våra produkter ska nå en ny nivå av tillgänglighet. Avsikten är att du som kund ska känna dig bekväm med att använda våra produkter oavsett vilken enhet som du föredrar. Med enheter menar vi tex PC, Mac, Smartphones eller surfplattor. Vi har även avsikten att kunna erbjuda en lösning som är oberoende av plattform. Vilken lösning som ni har i ert företag ska inte spela någon roll eller vara ett hinder för att använda våra produkter utan snarare en förutsättning. Vill man inte köra QNOVA eTjänster innanför ”grindarna” så har vi ett annat alternativ där vi istället kan erbjuda dem som en tjänst via vår lösning QNova Live. I det fallet tillhandahåller vi lösningen åt er och det räcker med att ni startar en webbläsare och surfar till oss för att få åtkomst. Val av webbläsare ska inte spela någon roll. Som ni förstår så arbetar vi på alla fronter för just tillgänglighet och användarvänlighet i samband med våra produkter och vi har en klar bild för hur vi vill att framtiden ska se ut.

I takt med efterfrågan på våra produkter och kravet på att utvecklingen går åt rätt håll så har vi blivit fler på företaget vilket känns oerhört kul.
2 nya medarbetare har förstärkt oss 2014/2015