Sveriges bästa avtalshantering 2023

Sveriges bästa avtalshantering 2023

Sveriges bästa avtalshantering 2023.

QNOVAs avtalshantering är Sveriges bästa

QNOVAs avtalshantering har blivit utsedd till Sveriges bästa avtalshantering i år igen. Det är BusinessWith, en oberoende jämförelsesajt som hjälper svenska företag att välja system och programvaror.

Varför ska man ha ett avtalshanteringssystem?

Ett smart avtalshanteringssystem innebär att du och ditt företag får en mängd fördelar. Du får hjälp att komma ihåg att förnya, förlänga eller säga upp avtal. Du får hjälp att överblicka dina avtal och att hantera efterlevnaden. Ni slipper leta efter avtal och avtalspärmar. Alla avtal är tillgängliga överallt. När du behöver dem. Hemma och på jobbet. En annan viktig funktion är att du hanterar alla olika typer av avtal i ditt avtalshanteringssystem. Du kan få hjälp att hantera allt från program-licenser och SSL-certifikat till hyrbilar och NDA-avtal. Förutom de självklara anställningsavtalen, köpeavtalen, säljavtalen och så vidare.

Hur ska man välja avtalssystem?

Enligt BusinessWith är det bästa avtalshanteringssystem det som bäst motsvarar de förväntningar som kunderna har. Det innebär att system som har en hög anpassningsgrad och kan möta olika krav får bra betyg. Medan standardiserade, statiska system får sämre betyg. Nästa avgörande faktor är säkerheten. Lagring i molnet och rutinmässiga tidsbestämda backupper är nödvändiga för ett högt betyg. Slutligen är självklart kundbemötande, support och service viktiga värden i slutbetyg. 

Sveriges bästa avtalshantering

QNOVAs avtalshantering får toppbetyget 4.9 av 5.

I år igen är QNOVAs avtalshantering högst rankat på marknaden med 4.9 av 5 i betyg. QNOVAs avtalshantering utmärker sig genom sin användarvänlighet, flexibilitet, säkerhet, support och service. QNOVA har, förutom sitt generella toppbetyg fått utmärkelser för användarvänlighet och support & service.

BusinessWith har givit QNOVAs avtalshantering högsta betyg
Toppbetyg användarvänlighet på QNOVAs avtalshantering
Toppbetyg Support & Service på QNOVAs avtalshantering

QNOVA har nöjda kunder. 

Här några av de omdömen om QNOVA avtalshantering som lämnats på BusinessWith.

”Flexibilitet och enkelhet dyker först upp när jag tänker på QNOVA. Grym support! Passar alla, oavsett storlek på företag.”

”Otroligt bra funktioner för att styra behörigheter och sekretess. Möjligheten att styra individers eller gruppers behörigheter ner på bilagenivå är otroligt värdefullt. […]”

”Det är ett system som är enkelt att förstå, men med mycket funktioner på baksidan.”

Vill du också ha Sveriges bästa avtalshantering?
Kontakta QNOVA på 013-465 54 70 eller 
info @ qnova.se.