Nya Avtalshanteringen ser dagens ljus

Nya Avtalshanteringen ser dagens ljus

Tillhör du dem som är nöjd som det är eller är du för förändringar och hela tiden vill utvecklas och följa med i utvecklingen?

Det finns en risk med att vara nöjd

Många IT-system idag har inte hängt med i utvecklingen och anledningen till att det är så kan givetvis vara av olika karaktär. Det är inte allt för sällan som användare eller ansvariga av olika IT-lösningar är nöjda med som det är. Förändringar i ett datasystem skulle innebära merjobb för dig som ansvarig i form av utbildning och olika frågeställningar från verksamheten som arbetar i systemet. Som ansvarig är det då lätt att man blir bekväm och vill ha så lite förändringar som möjligt i miljön för att man tycker att det fungerar bra för tillfället.
Det finns emellertid en risk med att inte följa med i utvecklingen och har man stannat upp alldeles för länge så är risken stor att man inte lyckas uppgradera sin it-lösning till ny modern teknik eller miljö utah att det kostar väldigt mycket pengar.

QNova tar ansvaret för sina produkter

Som företag är vi väldigt måna om våra kunder och vi intresserar oss för att hela tiden följa med i utvecklingen och utveckla våra produkter så att vi kan erbjuda attraktiva och användarvänliga lösningar. Vi strävar efter att kunna erbjuda våra produkter och lösningar till våra kunder oavsett hur deras it-miljö ser ut. Oavsett om man kör Microsoft Sharepoint eller om man använder IBM domino som plattform så ska det inte vara ett hinder. Våra produkter finns redan i molnet, dvs att vi erbjuder dem som en tjänst där det räcker med en vanlig webbläsare (IE, Chrome, Firefox) för att använda dem. För att våra produkter även ska vara användarvänliga via webbläsaren så pratar vi väldigt mycket om responsiv design. Det innebär att oavsett vilket enhet en kund använder för att köra våra produkter så anpassar sig webbläsaren. Dvs utseendet ser olika ut om du använder en pc, smartphone (IPhone, Android) eller surfplatta. Vi har tagit steget och påbörjat utvecklingen av våra produkter som bygger på just en ny modern teknik. Först ut att lanseras kommer QNOVA eAvtal.

Nya Avtalshanteringen

Snart kan vi stolt presentera vår nya version av QNOVA eAvtal. Produkten har fått sig ett ansiktslyft och innehåller en rad olika förbättringar och nya spännande funktioner. Fram till lanseringen så kan ni läsa mer om vår nuvarande version för Avtalshantering.