Ny medarbetare och användaren i fokus

Ny medarbetare och användaren i fokus

Med laddade batterier och full energi ser vi fram emot hösten.
Det är kul att meddela att det fortsatt sker positiva saker hos QNova. Under hösten kommer vi att fokusera på användarvänligheten i våra lösningar. I ett första steg lanserar vi en ny version som gör det möjligt att använda andra webbläsare än Internet Explorer. Vi ser också en ökad efterfrågan på att använda våra system och lösningar via mobilen. Läs mer om vår mobila lösning nedan.

Ny medarbetare ansluter till konsultgänget

Innan sommaren var vi 10 stycken på företaget och snart är vi 11. Vi vill passa på att hälsa Johan Hagsér välkommen till QNova. Johan är 35 år och har tidigare arbetat som IT-konsult och kommer stärka upp med sina kompetenser inom Microsoft och SQL server. Flera spännande projekt väntar och vi ser fram emot att få lära känna Johan som börjar hos oss den 24/8 – 2015.

QNova 2015.2 – En version med webbläsaren i fokus

Vi är i full gång med att uppgradera våra befintliga kunder till QNova 2015.1. Under tiden är nästa utvecklingsprojekt i rullning. Vår senaste version riktar sig till webben där vi går mot webbläsaroberoende. Det ska med andra ord vara möjligt att använda QNovas produkter oavsett vilken webbläsare du som kund föredrar.

Dokumenthantering via mobilen

Våra kunder har visat stort intresse av QNova Mobile.
Under hösten kommer en av våra befintliga kunder börja använda QNOVA Dokumenthantering via sina mobiltelefoner. Vi har utvecklat ett tillägg för Dokumenthantering som gör det enkelt för användaren att navigera och läsa dokument. Det här är ett stort steg i rätt riktning där slutanvändaren får en helt annan användarupplevelse och alltid kan vara säker på att man har den senaste versionen av dokumentet tillgängligt. På så vis kan man smidigt läsa viktiga företagsdokument oavsett var man befinner sig så länge som man har en smartphone eller surfplatta med uppkopplingsmöjligheter.