friSignering

QNova friSignering
– gratis eSignering för alla typer av företagsavtal.

Med QNOVA friSignering™ har vi skapat en gratis tjänst för alla företag som behöver en enkel lösning för digitala signaturer.

Ivan Zarkov

”Alla företag kanske inte är redo, eller fullt ut inser fördelen av en digital avtalshantering. Så, för att underlätta för företag att snabba på den digitala processen och prova på hur smidigt det är med digitala signaturer har vi har tagit fram en gratis eSignerings-tjänst, QNOVA friSignering™.”

Ivan Zarkov, produktutvecklare, QNOVA

QNOVA friSignering™ – signera dina företagsavtal online.

Här kan du prova hur smidigt det är med digital signering och få en underskrift direkt av din kund eller partner i sittande möte. Det kostar ingenting. Och signaturen är givetvis juridiskt bindande, på samma sätt som det är i en betaltjänst eller om någon skriver på ett fysiskt papper. Allt du behöver är ett gratiskonto, en pdf och en e-postadress till den som ska skriva under digitalt.

PS. Självklart är all information i dina avtal hemliga för alla utom för den som ska eSignera.

 

QNOVA friSignering™ är en gratistjänst för företag där du kan skicka 10 avtal eller dokument för signering. Avtalen/dokumenten ligger säkert i databasen och mottagaren får tillgång till sitt exemplar via mejl. Det signerade avtalet eller dokumentet sparas sedan i 7 dagar för åtkomst av användaren. I och med att du skapar ett konto ger du QNOVA rätten att kontakta dig med information om våra övriga tjänster. QNOVA förbehåller sig rätten att neka användare och stänga av användare som missbrukar tjänsten utan vidare förklaring.

Utöka friSignering med våra andra tjänster