Våra kunder berättar om fördelarna med QNOVAs eTjänster

QNova
– möt några av våra kunder.

Här kan du ta del av några av våra kunders framgångsrecept och hur QNOVAs eTjänster hjälpt dem att förenkla sin vardag.

Krogdirekt är ett privatägt och oberoende serviceföretag för restauranger i samverkan. Krogdirekt hjälper sina medlemmar att driva en lönsam restaurang och skapa förmånliga avtal med inköpssamverkan. När de startade erbjöd de enbart olika avtal. Nu har de breddat verksamheten till att omfatta även stödjande och utvecklande tjänster.

QNOVA har hjälpt Krogdirekt att få full överblick på alla sina medlems-, leverantör- och samarbetsavtal. Dessutom kommer de samtidigt hålla koll på löptider och villkor, allt i ett och samma system. Genom att även använda QNOVA eSignering kan Krogdirekt dessutom enkelt skicka ut nya medlemsavtal för digital signering.

»Läs mer om vårt samarbete med KrogDirekt

Nu kan jag hela tiden följa flödet från ett signerat avtal till att avtalet förlängs, dessutom samlat i en lösning som alltid är tillgängligt”

Henric Rondahl, VD, Krogdirekt

krogdirekt

Exotic Snacks är marknadsledande inom snacks på lösvikt. Under sitt varumärke har de ett brett sortiment av högkvalitativa produkter som rymmer allt från nötter, chokladdragéer, lakrits, asiatiska rissnacks till exotiska torkade frukter.

QNOVA har hjälpt Exotic Snacks att effektivisera administrationen på säljavdelningen. Med flertalet medarbetare ute på fältet är det viktigt att den centrala administrationen fungerar smidigt och är lätt att använda. Med QNOVA eAvtal får Exotic Snacks full överblick på alla sina samarbetsavtal, de kan hålla koll på löptider, villkor och få en samlad statistik. Samtidigt förenklar det vardagen för de som arbetar ute på fält och behöver komma åt avtal.

»Läs mer om vårt samarbete med Exotic Snacks

Nu har vi bättre kontroll över våra avtal och de är mer lättillgängliga för samtliga i personalen! Påminnelserna underlättar vardagen för alla som arbetar ute på fältet.”

Sandra Solander, Säljkoordinator, Exotic Snacks

Exotic Snacks

Mediabrands är en kundorienterad, konsultledd, gemenskapsdriven grupp av 13,000 media- och marknadsföringsspecialister i över 130 länder. De erbjuder media- och marknadsföringsmöjligheter för att investera smartare och få kundernas verksamhet att växa.

QNOVA har hjälpt Mediabrands att förenkla och ta kontroll över sin avtalshantering. Många personer behöver åtkomst till avtalen vilket är en viktig del i deras ekonomiarbete. Samtliga avtal hanteras med primärt fokus på leverantörsavtal kopplade till kontoret, IT, ekonomi och andra licenser.

Nu missar vi aldrig en uppsägning och kan enkelt logga in för att se när avtal löper ut eller förlängs. Det skapar en trygghet samtidigt som vi alltid har en överblick på alla avtal”.

Jessica Rosell, Redovisningsansvarig, Mediabrands

Mediabrands

Absorbest är ett svenskt utvecklingsinriktat medicinteknikföretag med fokus på högpresterande superabsorbenter. Deras största kompetensområde ligger i förbrukningsmaterial för avancerad sårbehandling samt inom området för ökad hygien och effektivitet i operationssalar.

QNOVA har hjälpt Absorbest att digitalisera sin processhantering med QNOVA eProcess för att underlätta såväl vardagen för medarbetare som uppföljning. I I QNOVA eProcess har de byggt sina tidigare pappersrutiner till digitala flöden. En viktig del har varit att de själva kan skapa flöden och hantera strukturen.

Vi märker en stor skillnad avseende hur vi ser på strukturer av nuvarande och framtida rutiner. Vi behöver revidera en del befintliga flöden så att dom passar i ett digitalt flöde. Därmed blir effekten dubbel, då rutinen både revideras och digitaliseras vid samma tillfälle.”.

Ola Palmkvist, Operation Manager, Absorbest

Absorbest

”Vill du veta hur vi kan hjälpa ditt företag?” / Martin Hjelte

Boka möte