Fortnox

Strunta i faktureringen. Stick ut och spring i stället.

Med QNOVA eAvtal integrerat med Fortnox får du automatisk fakturering på löpande avtal.

Jag vill veta mer!

Automatisera din administration

QNOVA eAvtal tillsammans med Fortnox-integration ger dig möjlighet att slippa onödig administration. Du får en helt automatiserad process med avtalsmallar, eSignering, påminnelser och automatiska fakturor skickade till Fortnox.

Frigör tid från din administration med QNOVA eAvtal™ och Fortnox

Vi har sett till att du inte behöver lägga onödig tid på tråkig administration. Samtidigt som vi säkerställer att du inte missar viktig fakturering. Eller att förlänga avtalen när det är dags för det. Du kan även automatisera hanteringen av anställningsuppgifterna från eAvtal till Fortnox.

QNOVA eAvtal integrerat med Fortnox från 1.599:-/månad

Vill du veta mer?

Med en helt automatiserad process så får du hjälp med:

  • Färdiga avtalsmallar för dina behov.
  • Digital signatur för dina avtal.
  • Påminnelser och uppföljning av dina avtal.
  • Automatiskt skapade kunder i Fortnox.
  • Automatiska fakturor skickade till Fortnox.
  • Uppdatera automatiskt nya anställda.

Hur fungerar kopplingen?

För att kunna koppla ihop QNova eAvtal med Fortnox så måste du i Fortnox ha tillgång till fakturering samt att du har kopplat på en så kallad integrationslicens i din Fortnox. När vi kopplar ihop din Fortnox med QNova eAvtal så kommer du kunna skapa avtal och på dessa fylla i uppgifter om fakturering, artiklar och perioder. 

QNova eAvtal, skapar sedan kunder automatiskt eller kopplar ihop med dina befintliga kunder i Fortnox och skapar automatiska fakturor  med artiklar kopplade. Systemet är flexibelt och anpassningsbart baserat på vilken typ av information du vill spara runt ett avtal. Se till att du gör något bättre med din tid än att sitta med tråkig administration.

Jag vill veta mer om eAvtal och Fortnox

    Om Fortnox

    Fortnox erbjuder en molnbaserad plattform så att småföretagare och redovisningsbyråer kan sköta ekonomi och administration på ett effektivt sätt. Plattformen är marknadsledande i Sverige. Den ger också kunderna tillgång till finansiella tjänster och företagsförsäkringar. Fortnox grundades 2001 och har huvudkontor i Växjö.