Om QNova Systems AB

QNova Systems AB är ett genuint företag som har funnits på marknaden sedan 2002 – med målsättningen att erbjuda marknadens bästa verktyg för digitala arbetsflöden och dokumentflöden i stora, medelstora företag och organisationer.

QNova Systems AB befinner sig i en tillväxtfas. Vi ser en ökad efterfrågan på våra produkter, samtidigt som kundernas behov av väl fungerande och integrerade system ökar. För att motsvara kundernas förväntningar fortsätter vi att investera i ny teknik och utveckling av våra produkter.

 

Vi söker

Webbutvecklare med en känsla för kvalité och leverans. Trivs du dessutom med stor teknisk frihet, snabba beslutsvägar och vill jobba i en trevlig atmosfär? Då är detta med stor sannolikhet rätt tjänst för dig.

 

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta tillsammans med erfarna utvecklare inom området. Inledningsvis kommer du att arbeta i spännande projekt där du får möjligheten att fortsätta utvecklingen av QNovas produkter bland annat kopplingar mot BankID, digitala signaturer och framtida blockchain-lösningar.

 

Din profil

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och spenderar mycket tid på internet. Du bör ha erfarenhet och intresse av webbutveckling med kunskaper inom följande områden:
HTML, Bootstrap, Javascript, Css, Rest, och responsiv design.

 

På QNova Systems AB blir du ytterligare en person som kommer bidra till produktutveckling och nya innovativa tekniska lösningar. Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Arbetet innebär stor frihet under ansvar.

 

Ansökningsförfarande

Kontakta Magnus Olsson

E-post: magnus.olsson@qnova.se
Telefon: 0709 60 56 70