Enkelt

QNova Live är en molntjänst som gör det möjligt att använda QNovaprodukterna utan egen installation och drift.
Du behöver inte installera krångliga klienter på alla datorer, det enda användaren behöver är en dator med webbläsare.

Bekymmersfritt

Kunden behöver inte tänka på uppgraderingar av serverprogramvaror, licenser, serverhårdvara eller uppgradering av QNovaprodukterna. Backup är inte heller något som man behöver fundera över, den sköter vi. Det bästa av allt är att detta ingår i standardpriset. Kostnaden är förutsägbar eftersom man betalar ett fast pris per månad och användare. Det är lätt att räkna på hur mycket pengar du sparar genom att använda QNova Live. Självklart ingår support via vår kundzon

Säkert

Säkerheten är något som vi har tänkt på från grunden när vi designat QNova Live. Säkerheten är minst lika hög, ofta högre, än om produkterna vore installerade i den egna serverhallen. Våra servrar är placerade i en modern serverhall i Sverige. Vi sköter backup av ditt data så det kan återställas snabbt vid problem utan att du behöver fundera på detta.  All trafik mellan användare och  våra servrar är krypterad så att obehöriga inte skall kunna ta del av informationen.

Skalbart

Du kan enkelt lägga till och ta bort användare och betalar för de antal användare som använder lösningarna. På så sätt blir det som att vrida på vattenkranen efter behov, det är skalbarhet tycker vi.

Detta är QNova Live, smidigt eller hur. Kontakta oss idag så hjälper vi dig att komma igång.